donderdag 17 juni 2010

Hoeve Krekelberg voor de 3de maal Juni 2010

Omdat het er ons zo bevalt gingen we voor de derde maal terug naar Hoeve Krekelberg .


Toen we vrijdag aankwamen was het zeer rustig op de camping we gingen kijken of ons plaatsje van twee weken voorheen nog vrij was en ja hoor er stond maar 1 vouwwagen op de Kwikstaart wij gingen terug onder onze bomen staan . Na een uurtje kwamen er aan de overzijde 2 jonge mensen met een tent bij , na het opzetten zagen we dat ze geen stroom hadden om hun elektrische luchtmatras op te blazen , ze hadden geen euro stekker bij dus boden wij snel hulp dit vind ik altijd zeer leuk om je buren uit de nood te helpen met wat stroom .

Het weer was super dus genoten we gans de vrijdag van de rust , tijdens de avond gingen we nog even naar het kappelekesbos daar was het lekker fris de honden vonden dit zeer leuk.

Zaterdag weer een stralende dag . De vogels floten en ze kwamen zelfs op de caravan zitten zeer leuk . Tegen de middag was het 30° veel te warm om te wandelen dus een goed boek er bij en wat lezen , foto’s trekken , filmen . Ik heb altijd wel wat te doen .

Tegen acht uur in de avond zijn we het veld ingetrokken . Dit was een zeer leuke wandeling door weide en holle wegen , deze doen we volgende maal zeker nog eens .

Zondag zagen we dat het weer aan het veranderen was .We hadden graag tot drie uur blijven staan tot er om één uur plots een kort onweer opstak , dit was ook de doop voor onze luifel . We zijn dan maar begonnen met inpakken en op ons duizendste gemakje naar huis gereden . Het was een zeer leuk weekend zeker voor herhaling vatbaar .

Panorama in Schinnen klik op de foto voor de grote versie

Schinnen Zuid-Limburg Nederland Pano


Geen opmerkingen:

Een reactie posten