vrijdag 9 juli 2010

Hoeve Krekelberg voor de 4de maal Juni 2010

Maandag had ik even naar het de vooruitzichten van het weer gekeken, deze waren veelbelovend. We besloten dus om woensdag te vertrekken voor vijf daagjes naar hoeve Krekelberg in het zonnige zuiden.

Woensdagmiddag caravan over de bol richting Schinnen. We werden zoals altijd weer vriendelijk ontvangen, waarna we een plaatsje gingen kiezen. Onze keuze viel op het veld koolmees, op dit veld hadden we nog niet gestaan. Het was een zeer mooie plek. We hadden eerst beslist om de voortent te zetten, maar we hebben dan toch maar beslist om de luifel te zetten. En wat bleek dit een goede keuze te zijn met dit goede weer.

Donderdag hebben we lekker uitgeslapen, en van een lekker ontbijt genoten. De rest van de dag hebben we wat van de zon genoten. Vrijdag kwam Aart langs met zijn taxi. We maakten een ritje over de camping en hebben al ideetjes voor volgende keer te staan. Tijdens de middag maakten we een wandeling in het Schinnen heuvellandschaap, we zijn er nog steeds van onder de indruk. ’s Avonds hebben we nog een lekkere eigen gemaakte fishburger gegeten. Toen de maan opkwam, zijn we de honden nog even gaan buitenlaten. Toen we terug bij de caravan waren, merkten we ineens vuurvliegjes op. Dit hadden wij nog niet gezien, maar wel indrukwekkend. We zaten tot half een buiten, en zijn dan maar naar binnen gegaan.

We werden gewekt door de warmte, en het werd inderdaad een snikhete dag. Onze wandeling stelden we uit tot het wat koeler werd. We maakten een mooie wandeling nog die avond. Toen we terugkwamen besloten we om te gaan slapen, want zondag was de laatste dag.
Maar omdat het nog zo goed weer was zijn we pas ’s avonds terug naar huis vertrokken. Als het hoogseizoen voorbij is, gaan we zeker terug. Het is er altijd anders en zeer goed!! Tot binnenkort!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten